03 oktober 2018 |
Nieuws 

Bepaal zelf uw privacy en lichtinval

De Simplicity Top-down Bottom-up motor zorgt ervoor dat uw Duette® Shade eenvoudig van bovenaf naar beneden én van beneden naar boven te bedienen is met een afstandsbediening. Hiermee bepaalt uzelf hoeveel privacy u heeft en bovendien heeft u hiermee zelf de mogelijkheid om de juiste balans tussen lichtinval en inkijk te creëren.

Lees verder

19 september 2018 |
Nieuws 

Natuurlijke en duurzame materialen zijn al meer dan 50 jaar het kenmerk van tretford vloeren. Het poolmateriaal van de kwaliteiten Interland en Ever bestaat uit Kasjmir-geitenhaar en scheerwol.

Lees verder

02 augustus 2018 |
Nieuws 

Duette® Color on Demand Shades  is een Duette in een nieuwe plooibreedte van 45 millimeter: net even stoerder dan de standaard 25 of 32 millimeter. De stof van deze collectie is leverbaar in een lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteit waarbij je kan kiezen uit 800 kleuren! 

Lees verder

26 juli 2018 |
Nieuws 

Embleton Bay stoffen en behang mixt moeiteloos de sereniteit van de Britse kustlijn met de harmonie van de natuur. Dromerige kleuren belichamen de altijd wisselende landschappen in een collectie welke favoriete herinneringen oproept en een gevoel van tijdloze kalmte.

Lees verder

16 mei 2018 |
Nieuws 

Dit kwalitatieve drie-laags parket met klikverbinding biedt een brede range aan producten. Het BOEN programma kent honderden varianten, verdeeld in 4 stijlen: Pure Nordic, Modern Rustic, Urban Contrast en Classic Elegance

Lees verder

De Zwart Interieur:
Wij maken het voor u
“Binnengewoon mooi!”